• Gratis verzenden vanaf € 50,-

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte.

In onze wekelijkse nieuwsbrief inspireren we je graag met huidverzorgingstips, het laatste nieuws en aantrekkelijke acties. We begeleiden je door alle seizoenen van je huid - in het ritme van de natuur. 

 

Ja! Schrijf mij in

Dr. Hauschka Therapeuten

Kom tot rust.

Tijdens een behandeling raken we je niet alleen met zachte handen aan, maar ook met fijne penselen. Een Dr. Hauschka Therapeut laat je kennismaken met de waarde van Diepe Ontspanning en werkzame impulsen, afgestemd op jouw huidbeeld en onze verzorgende producten.

Boek nu

Magazine

Zwangerschap en je kindje.

Een kind krijgen is een unieke ervaring en voor de meeste vrouwen een bijzondere, fysieke prestatie en emotionele ervaring. Daarom is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt, zowel tijdens als na de zwangerschap. Als je kindje er eenmaal is, wil je ook voor jouw kleintje alleen het allerbeste. Ervaar hoe de 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Dr. Hauschka jullie in deze fase verwennen en ondersteunen met alleen het beste uit de natuur.


Meer weergeven

Pioniers op het gebied van natuurlijke cosmetica.

Natuurlijke cosmetica is een trend
Bij ons al sinds 1967. Maar Dr. Hauschka is veel meer dan cosmetica – het is een ode aan onze aarde: de geselecteerde heilzame planten uit biologische teelt zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen? Hebben we niet. Siliconen, PEG en minerale oliën? Komen er bij ons niet in. Dr. Hauschka Cosmetica bevat uitsluitend het beste dat de natuur te bieden heeft voor jouw huid en is sinds het begin al dierproefvrij. Onze producten zijn 100% natuurzuiver en gecertificeerd volgens het strenge internationale NATRUE-keurmerk. Clean beauty is voor ons immers geen trend, maar een traditie.


Meer weergeven

Dr. Hauschka natuurlijke cosmetica