Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte.

In onze wekelijkse nieuwsbrief inspireren we je graag met huidverzorgingstips, het laatste nieuws en aantrekkelijke acties. We begeleiden je door alle seizoenen van je huid - in het ritme van de natuur. 

 

Ja! Schrijf mij in

Dr. Hauschka Therapeuten

Kom tot rust.

Tijdens een behandeling raken we je niet alleen met zachte handen aan, maar ook met fijne penselen. Een Dr. Hauschka Therapeut laat je kennismaken met de waarde van Diepe Ontspanning en werkzame impulsen, afgestemd op jouw huidbeeld en onze verzorgende producten.

Boek nu

Magazine

Hooikoorts: tips en adviezen bij klachten.

De meeste mensen verheugen zich op de lente. De natuur ontwaakt: de dagen worden langer, de zon verschijnt vaker, de vogels fluiten en de eerste bloemen bloeien. Mensen met hooikoorts echter kijken doorgaans met gemengde gevoelens uit naar de lente. Het is de tijd waarin miljoenen pollen het leven van mensen met hooikoorts bemoeilijken. Ontdek bij Dr. Hauschka natuurlijke verlichting voor hooikoorts met een scala aan producten. 


Meer weergeven

Pioniers op het gebied van natuurlijke cosmetica.

Natuurlijke cosmetica is een trend
Bij ons al sinds 1967. Maar Dr. Hauschka is veel meer dan cosmetica – het is een ode aan onze aarde: de geselecteerde heilzame planten uit biologische teelt zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen? Hebben we niet. Siliconen, PEG en minerale oliën? Komen er bij ons niet in. Dr. Hauschka Cosmetica bevat uitsluitend het beste dat de natuur te bieden heeft voor jouw huid en is sinds het begin al dierproefvrij. Onze producten zijn 100% natuurzuiver en gecertificeerd volgens het strenge internationale NATRUE-keurmerk. Clean beauty is voor ons immers geen trend, maar een traditie.


Meer weergeven

Dr. Hauschka natuurlijke cosmetica