Zulke mooie lippen: Lipstick in zes nieuwe kleuren.

De Lipstick is nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren – voor elke dag en elke gelegenheid. Of je nu kiest voor uitgesproken rood, zacht roze of geheimzinnig aubergine: alle lippenstiften hebben een intense kleur en zachte glans met hoogwaardige, natuurlijke verzorging.

ontdek de nieuwe kleuren
Een schone lei

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en een schone lei. Dat begint bij het reinigen van je huid. Een van de belangrijkste stappen van je huidverzorging en de basis van het verzorgingsritueel van Dr. Hauschka.
Januari actie: Koop een Reinigingsmelk en een Oogmake-up Remover en krijg een Reinigingscrème
ter waarde van € 15,50 cadeau.

Bestel de bundel
Dr. Hauschka Handcrème is nu voor korte tijd verkrijgbaar in de speciale maat 30 ml. Deze past in elke handtas en is de ideale metgezel op reis of onderweg. En jij mag overal mee naartoe.

Voor de liefhebbers van handcrème: Dr. Hauschka Handcrème is nu voor korte tijd verkrijgbaar in de speciale maat 30 ml. Deze past in elke handtas en is de ideale metgezel op reis of onderweg.

bestel
Nieuw in onze haarverzorgingslijn: Shampoo en Conditioner. De Shampoo reinigt zacht, de Conditioner verzorgt tot in de punten. Ook je haar wil wat.

100% natuur voor je haar: onze haarverzorgingsproducten beginnen bij de hoofdhuid en versterken tot in de haarpunten – voor een zachte glans en natuurlijke volheid. Nieuw in onze haarverzorgingslijn: Shampoo en Conditioner. De Shampoo reinigt zacht, de Conditioner verzorgt tot in de punten. Gun je hoofdhuid en haar daarna een versterkende behandeling met Haarlotion en Haarolie.

bekijk de haarproducten

Dr. Hauschka Cosmetica

Reinigen - versterken - verzorgen

Let Nature In

Herken jij het verlangen
naar de natuur?

Het Dr. Hauschka huidverzorgingsconcept draait volledig om de natuur: waardevolle medicinale planten in geharmoniseerde composities gebaseerd op de wijsheid van de natuur, gecombineerd met het nieuwste onderzoek laten je weer in contact komen met je innerlijke schoonheid en natuurlijke wortels. Voel de kracht van een energiek bloemenveld, een verzorgend bos of een rustgevend waterlandschap. Op je huid. Op jou. Laat de natuur binnen.

Lees meer