Lentelooks.

Er is geen seizoen dat meer vreugde en kleur brengt dan de lente – en dat gevoel willen we aan je doorgeven. Verwelkom de lente met de exclusieve Dr. Hauschka Cadeau Sets – in stralende kleuren en met geselecteerde producten. 100% natuurlijk. Voor schoonheid vanbinnen en vanbuiten.

Bekijk het aanbod
Flowerpower sinds 1967.

De ongelooflijke kracht van planten is al meer dan 50 jaar de essentie van onze cosmetica. In de 'Summer of Love' brachten onze oprichters cosmetica op de markt die toen revolutionair was, net als peace en happiness. Zonder minerale olie, zonder synthetische additieven. Samengesteld met waardevolle extracten uit onze tuin met geneeskrachtige planten. Niets anders dan de natuur. Volledig anders. En tot op heden effectief. Op je huid. En voor onze planeet.

Lees meer
reg-on-pack-200-400-maxDvJZ0kYF6iNGW Vitaliserend en verfrissend voor de rijpe huid.

Als je huid de eerste lijntjes en rimpels vertoont, geven wij haar vitaliserende impulsen. Dr. Hauschka Regeneration activeert de vernieuwingskracht van de rijpe huid als je 40 jaar of ouder bent en laat de huid lang verzorgd en glad aanvoelen. Je huid blijft krachtig, levendig en actief, en wordt mooi ouder. Ontdek de vitaliserende en verfrissende werking voor de rijpe huid: bij aankoop van de Regeneratie Dagcrème krijgt u hier gratis een proefmonster Regeneratie Serum 2,5 ml bij.

Bestel Regenerate producten
Zulke mooie lippen: Lipstick in zes nieuwe kleuren.

De Lipstick is nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren – voor elke dag en elke gelegenheid. Of je nu kiest voor uitgesproken rood, zacht roze of geheimzinnig aubergine: alle lippenstiften hebben een intense kleur en zachte glans met hoogwaardige, natuurlijke verzorging.

ontdek de nieuwe kleuren

Dr. Hauschka Flower Power Fluids

Flower Power

Ondek jouw
flowerpower.

De ongelooflijke kracht van planten zit ook in de nieuwe Vloeibare Dagcrèmes. Hier doen wondklaver, abrikoos en roos wonderen. Ze hebben een egaliserende, activerende of kalmerende werking – deze hydraterende verzorgingsproducten trekken snel in, laten de huid vrij aanvoelen en bieden een betrouwbare bescherming.

welke vloeibare dagcrème past bij jou?

Pioniers op het gebied van natuurlijke cosmetica.

Natuurlijke cosmetica is een trend
Bij ons al sinds 1967. Sindsdien gebruiken we voor de Dr. Hauschka cosmeticaproducten vooral heilzame planten, hoogwaardige oliën en wassen en afhankelijk van de formule ook andere natuurlijk bestanddelen, zoals kiezelaarde, mineraalzout, amandelmeel, zijde of minerale pigmenten. Onze grondstoffen zijn, indien beschikbaar, afkomstig uit biologische teelt en uit eerlijke handel. Demeter-projecten zijn onze eerste keuze. Al lang voordat er normen voor gecertifieerde natuurlijke cosmetica bestonden, waren onze producten al 100% natuurlijk. Tegenwoordig dragen alle producten van Dr. Hauschka het keurmerk 'NATRUE' voor echte natuurlijke en biologische cosmetica.


Meer weergeven

Dr. Hauschka natuurlijke cosmetica